background

budak comot

welcome to my blogger .. hope you all happy invite my blog ..

Friday, 30 December 2011

my hearbeat forever and ever

hehehehe .....sweet tak kitaorang ?? hahaha ..
love you so much baby boboi .. <3
encem la boboi pakai spek mata tu .. i like it ~ aurm... hahaha <3

nyam2 ...sedapnye chicken chop uw ... nak cikit la ..
b x mao la main pisau tu ... nnti terkena tangan mcam mne ?? hahaha...
bahaya tu sayang ... btw u look smart meyh ... i like it baby <3

ha bie ... pndang awek mne uw ... 
orang pelok dye , dye ley pndang awek lain .... hahaha .. 
sedinye :'(
huhuhuh .. :P sayang baby sangat2 lah .... hahahha <3

bestnye dye pelok kita .... eee ... comel la dye .... 
baby , anje gemok kan ?? kan2 ???
baby mantain jek badan ... anje gemok ... malu anje diketawakan orang :P

bestnye dpat pelok bear besar niy .... hahahahaha ...
btw bear ni comel sngat2 la ... cutenye dye an ?? hahahahha
sayang bear besar kita ni lah ... 
NEVER LET YOU GO BABY <3 

mmmuuuaahhh dye kuat2 .... hahahhaa
sayang dye lah ... jangan tnggalkan anje k baby ....
promise ... anje dh kiss baby tu , baby jgn plak tnggalkan anje ...
miss sama kamu sangat2 la baby .... <3

hehehehe ... dah mcam filem hindustan tu ... 
kuch kuch hotahe ... hahahhaa ..... sweetnye dye ...
dah la comel buat spek mata cm uw ..
rindunye dye sngat2 <3 .. mmuuaahh :*

yeeehhhaaaaaaaaaa ........... 
dpat kiss dari baby ... suke2 .... 
sayang baby lorh ..... tembab nye pipi anje kan baby ?? hehehe 
btw anje syg baby bub baby bg anje satu ciuman manje ... hahahha 

baby ... anje sejuk la ... anje nak melese kat baby bole ??
bole la baby eh ?? hehehehehhe
sayang la kat baby ni ... buchuk2 dye .... tayang2 dye ,,,, panje2 dye ..
miss sama kamu sangat2 meyh <3 

#THIS PICTURE KHAS FOR YOU BABY <3 
SAYANG ANUAR BIN AZMI KETAT2 LORH :*

danbo couple for you sayang ..

hehehehe ... sweetnye kitakan ...
eee , cepat la turun syg oi ... berat kepala bie nak angkat ayg .....
hehehehe ...... tak pe la ayng .... cube la amik smpai dpat k .. 
bie akan tnggu smpai ayang dapat capai apple tu k ... 

hehehehe .... best nye tngok pemandangan kan sma2 .. 
wau cantiknye pemandangan kat sana ..... 
bestnye dpat pegang tgan ayg yg lembut ni ... <3 .. 
sayang ayang sangat2 ..mmuuaahh :*

b akan lindungi ayang ketika susa , ujan panas dan bile2 saja ....
ayang tak akan penah berasa sunyi lagi k ...... 
b akan sentiasa teman ayg bile2 msa shaja .. 

hehehehe .....  I LOVE YOU SHUHADAH <3 ....
khas for syang ... sweetkan kita <3 ... hehehhehe 
sayangnye at shuhadah ni ... susanye nak lpaskan dye ... sayang yang teramat2 la ... <3

ayang ..... capai tangan b cpat ! .... 
cepat ayg ... b akan angkat ayg smpai ayg selamat .....
b yakin ayang tak akan apa2 ... b akan pastikan ayang naik atas dgan selamat ..
save yourself baby <3 

cantiknye bentuk2 love .... 
cantik mcam ayang lah ... <3
hehehe ... bole tak b nak amik satu .. ...
untuk ayang .. hehehhe ... love you baby <3

Monday, 26 December 2011

my sis fifiey yg comel

nak thu x spe kakak yang comel sngat2 ni ?? 
hehehe ...orang pnggil dye fifiey ... comel kan mcm baby doll <3
kakak fifiey baik orgnye ... dye peramah sngat2 .. 
dye x smbong .. and spe yg dh bkak blog saya ni and sape yg rajin .. 
sila la follow plak eh blog dia dibawah ni .. huhu 
sayang akk fifiey la <3 bye2 akk .. huhh 


my love brother ... love you abg hanafi

sape nak tahu sape budak yang encem la konon ni .. !! hahahah 
dye x encem btw dye comel la plak :P.. jangan mrah abg <3
nama dye kan .. ha .,, mohd hanafi bin mohd khalid ... sedap kan nama dye !
nak thu x dye mcm mne org nye !! .. nk x ?? huhuhh ;)
~dye baik 
~dye pnyayng 
~dye poyo
~dye ngada2 
dan pelik la dye ni ... hahah .. 
sayang abg sangat2 .. k la bye2 ... miss u abg .... ni la abg ksayangn aku <3

Monday, 19 December 2011

adik adik kesayangan ku



nmpak tak budak yang tembab dan tomey kat atas ni ?? 
nak thu dye sape ?? nak x ?? hahaha ... saya mmperkenalkan 
nama dye ...sape eh ?? ha .. ala , lpe la :D 
ha .., da ingat da .. nama dye nur syamimi syuhadah binti abdul rahman 
nam tahu x dye mcm mne ?? nak x ?? awk .. kita tnye nak x thu dye mcm mne ? eeerrggghh
hehehe ... dye kan .. dye kan ! kjap2 .. bca la bwak ni 
~dye lembut 
~dye pnyayang
~happening
~baik
~suke wat lawak bile x ade lwak ... ahhaah <3
~dan pipi dye tmbab au .. sdap lau picit kuat2 .. ahhahahah 
k la.. bye2 tayang .. sayang adik mimi sngat2 au .. salam <3

nak thu x sape bdak yang encem2 ni ??? hahahaha .. 
encem ke ?? bagi syaa dye x encem btw dye comel sngat .. ahhaha
nama dye an .. ilyas naim ... dye baru form 1 .. and saya baru jek knal dye .. 
mule2 knal dlam fb .. x sngka plak dye duduk satu taman ngan sya ... ehehe ..ske2 
x yah bazir duit nak jmpa jao2 .. hahahhaahha ! 
btw dye ni manja orangnye ... sya x thu sngat la psal dye bub baru knal an ! 
btw akk sayang adik sngat2 .. pndah la cpat2 au .. nak jmpa adik <3
bye salam ..sayang adik <3

nampk tak budak comel kat atas nih ~ heehhee
nak thu tak sape nama dye ?? 
nama dye kan ?? urm ... ha ... nama dye  nur fathini binti faisal ...
dye adelah adik angkat kesayangan saya ...........
saya sayang dye au .... nak thu x dye mcm mne orgnye ?? hehheh 
~baik
~lembut
~manje
~sopan
~dan bergaya 
hahahahha ........ k la adik .... sayang adik sangat2 ..... bye2
mmuuaahhh :* ,, see u my love sis




Saturday, 17 December 2011

hanya engkau sahaja cinta aku bie

kehilangan engkau seperti aku kehilangan orang yang aku sayang sangat2 ..
aku lemah tanpa kau .... 
jangan la buat kelemahan ku menjadi penderitaan diriku ....
aku hanya ade ko sorg jek ANUA BIN AZMI .. 
tak akan ade sesiapa ley jadi penganti ko dlam idop aku .... 

#sumpah .. aku tak nak kehilangan kau smpai bile2 .... 

Friday, 16 December 2011

my pix and my baby pix

my new pix .. x berapa molek dipndang orang .. 
tapi apa aku peduli .. 
boy aku tak ckap apa2 .. 

ni boy kesayangan kita ....
nama dye an .. nama dye an ... 
sape eh ?? ha .. baru ingat ..
anuar bin azmi .. sayang dye sngat2 <3

ni la makwe anuar bin azmi .. 
over tak awek dye ?? hehhe 
btw dye sayang sangat2 kat sya au .. gedik an ! 

ni la gmbar kesukaan nye .. 
ntah la . btw lau tgok bnyak kali mmg tak jemu bub nmpak smart sngat2 .
sayang kamu sangat2 anuar bin azmi .. hehhe <3

our danbo family

nak papa ..nak papa ... nak papa .. nak papa .. ! hehehe ... 
sayang papa sangat2 <3

jangan kemana sayang ... 
jangan jaoh dariku .. 
aku perlukan mu dalam idopku sayang <3

wau ... our son .. 
so cute meyh .. mcam papa dye .. 
comell2 .. our family daddy <3

papa jahat ... 
adik nak gule2 .. 
nak gule...nak gule2 .. nak gule2 ...
x nak kwan papa .. nak kwan mama jek :P
for you sayang .... 
nak tak nak ... tak nak bie bagi orang lain .. 
hahahah .. meh bie ltak kat sebelah lagi ...
alalalala , tomey nye ayang bie sorg ni <3